L Svantessons Bygg

Skåne län

Information

L Svantessons Bygg hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där L Svantessons Bygg finns. I Ängelholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. L Svantessons Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket L Svantessons Bygg har haft sedan 2005-09-08. L Svantessons Bygg har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L Svantessons Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-452173.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

L Svantessons Bygg har idag 590508-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L Svantessons Bygg

Utföra renovering samt ny- och ombyggnation av villor, fritidshus

I L Svantessons Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svantesson, Lennart Ingvar Sverker som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .