Beth Fridström Hårvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Beth Fridström Hårvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Beth Fridström Hårvård är ett av dem. Statusen för Beth Fridström Hårvård är att Bolaget är aktivt.

Beth Fridström Hårvård är ett Enskild firma och skapades 1991-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Beth Fridström Hårvård ska trivas.

Beth Fridström Hårvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisörsalong

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beth Fridström Hårvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Beth Fridström Hårvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Beth Fridström Hårvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-13300.

.

De som är på något sätt har med Beth Fridström Hårvård är Fridström, Beth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Beth Fridström Hårvård har 590328-XXXX som sitt organisationsnummer.