Ängelholms handelskonsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ängelholm och Ängelholms handelskonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ängelholms handelskonsult är ett av dem. Statusen för Ängelholms handelskonsult är att Bolaget är aktivt.

Ängelholms handelskonsult är ett Enskild firma och skapades 1997-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ängelholms handelskonsult ska trivas.

Ängelholms handelskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med olja, kemitekniska produkter, bilar, båtar och motorcyklar även tillbehör. konsultverksamhet av import' export av fordon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ängelholms handelskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ängelholms handelskonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Ängelholms handelskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-26288.

.

De som är på något sätt har med Ängelholms handelskonsult är Enochsson, Lars Tommy Olof som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ängelholms handelskonsult har 581112-XXXX som sitt organisationsnummer.