Kodstationen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Kodstationen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kodstationen AB är ett av dem. Statusen för Kodstationen AB är att Bolaget är aktivt.

Kodstationen AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kodstationen AB ska trivas.

Kodstationen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-26. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva kommersiell utveckling och försäljning av mjukvaror och tjänster, främst för Internet, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kodstationen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-26.

Idag är Kodstationen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Kodstationen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Kodstationen AB är Wedberg, Mikael Andréas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedberg, Hanna som är född 1982 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Kodstationen AB har 556757-0816 som sitt organisationsnummer.