Permalogic AB

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter Permalogic AB. Det finns flera verksamheter som liknar Permalogic AB i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Permalogic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-08 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2007-10-31 så har Permalogic AB varit registrerat och sedan 2007-11-08 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Permalogic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Permalogic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ellenbergav. 13, 266 32, Munka-ljungby. Vi ni istället prata med Permalogic AB så kan ni göra det på 0431-432540.

Föremålet för bolagets verksamhet är att fokuserar på att förena och effektivisera nyttjandet av verksamhetsnära IT-system. Genom grundlig kartläggning av processer och system, skapar vi underlag för vidare åtgärder i form av - integrationer mellan IT-systemen, - avancerade analysmöjligheter - förädling av befintlig utdata med hjälp av standardprodukter - utveckling av kundspecifika tilläggsfunktioner till befintliga system - utveckling, försäljning och implementering av programvaror

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Joehns, Per Lennart som är född 1972 och har titeln VD, Joehns, Per Lennart som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Björn Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aldrin, Barbro Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broman, Björn Magnus -Joehns, Per Lennart .

Permalogic AB har 556741-3249 som sitt organisationsnummer.