Aswo-Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Aswo-Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aswo-Sverige AB är ett av dem. Statusen för Aswo-Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Aswo-Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aswo-Sverige AB ska trivas.

Aswo-Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska idka handel, produktion samt serviceverksamhet av hemelektronik, radio, TV och video samt finansiell verksamhet i anslutning härtill, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aswo-Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Aswo-Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Aswo-Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-167080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aswo-Sverige AB är Schroll, Sten som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Olsen, Karsten Vagn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Brian Mathisen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, John Börge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsen, Niels Uldall som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rasmusson, Hans Christian som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar personLindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Aswo-Sverige AB har 556733-0211 som sitt organisationsnummer.