Backahill Cityfastigheter AB

Skåne län

Information

Backahill Cityfastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Backahill Cityfastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Backahill Cityfastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-03.

Backahill Cityfastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-02. Men sedan 2007-05-03 så har Backahill Cityfastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Backahill Cityfastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-417770.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Backahill Cityfastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Backahill Cityfastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom bygg- och fastighetssektorn, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Backahill Cityfastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Backahill Cityfastigheter AB och det är följande personer, Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln VD, Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svärdh, Rolf Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Backahill Cityfastigheter AB är 556725-0476.