Proffssläp i Ängelholm AB

Skåne län

Information

556722-4646 är organisationsnummer för företaget Proffssläp i Ängelholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffssläp i Ängelholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Proffssläp i Ängelholm AB finns i.

Proffssläp i Ängelholm AB har varit registrerat sedan 2007-01-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffssläp i Ängelholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Proffssläp i Ängelholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proffssläp i Ängelholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Proffssläp i Ängelholm AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-19018 eller genom brev på följande adress:
Brandsvigsg. 7, 262 73, Ängelholm

Bolaget skall bedriva handel med personbilssläpvagnar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffssläp i Ängelholm AB och det är Quandt, Fred som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Broszeit, Evelyn som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,