Svensk Biodiesel AB

Skåne län

Information

Svensk Biodiesel AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Svensk Biodiesel AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Biodiesel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Biodiesel AB har haft sedan 2007-06-21. Svensk Biodiesel AB har funnits sedan och 2007-06-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Biodiesel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 22, 262 32, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-27233.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Biodiesel AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Biodiesel AB har idag 556719-6505 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Svensk Biodiesel AB

Bolaget ska bedriva handel med biodrivmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Svensk Biodiesel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bengt Stefan som är född 1967 och har titeln VD, Persson, Bengt Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsen, Morten Frost som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Taaning, Kent Gordon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .