engelholmskliniken AB

Skåne län

Information

556716-5450 är organisationsnummer för verksamheten engelholmskliniken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som engelholmskliniken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som engelholmskliniken AB finns i.

engelholmskliniken AB har varit registrerat sedan 2006-11-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för engelholmskliniken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

engelholmskliniken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för engelholmskliniken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med engelholmskliniken AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-76175 eller genom brev på följande adress:
SJÖALT 401, 312 98, Våxtorp

Bolaget ska bedriva naprapatbehandling, Osteopati, massage, akupunktur, kinesisk medicin, medicinsk fotvård, rådgivning och utbildning. Konsultverksamhet inom hälso - och sjukvårdsbranschen, försäljning och marknadsföring av hälsorelaterade produkter. Företagshälsovård.

Det finns olika personer som har en koppling med engelholmskliniken AB och det är Bengtsson, Ulla Christina som är född 1961 och har titeln VD, Bengtsson, Ulla Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kerstin Ann-Charlotte som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,