Swenik AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

556715-7192 är organisationsnummer för bolaget Swenik AB (Ica Nära). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swenik AB (Ica Nära) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Swenik AB (Ica Nära) finns i.

Swenik AB (Ica Nära) har varit registrerat sedan 2006-11-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swenik AB (Ica Nära) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Swenik AB (Ica Nära) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swenik AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Swenik AB (Ica Nära) så kan ni göra det på telefon genom 0431-10942 eller genom brev på följande adress:
Espehögsg. 38, 262 53, Ängelholm

Bolaget skall driva livsmedelshandel, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förnelig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swenik AB (Ica Nära) och det är Martinsson, Mats Jörgen Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Annika Anuradha som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,