Ramlösa Bygg AB

Skåne län

Information

Ramlösa Bygg AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Ramlösa Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ramlösa Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-14.

Ramlösa Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-07. Men sedan 2006-12-14 så har Ramlösa Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åkerslundsg. 2, 262 73, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ramlösa Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-412120.

Ängelholm arbetar för att bolag som Ramlösa Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ramlösa Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Aktiebolaget ska bedriva byggrörelse och tillverkning av byggkompetenser samt takstolar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ramlösa Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ramlösa Bygg AB och det är följande personer, Haak, Per Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Haak, Eva Helen som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ramlösa Bygg AB är 556714-9371.