SWECOLD Logistic Center AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns SWECOLD Logistic Center AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. SWECOLD Logistic Center AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

SWECOLD Logistic Center AB är momsregistrerat sedan2007-05-31 och har organisationsnummer 556712-8631.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6747526 alternativt besöka eller skicka post till SWECOLD Logistic Center AB på följande adress Ripv. 3, 260 83, Vejbystrand.

SWECOLD Logistic Center AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-24.

I SWECOLD Logistic Center AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Göransson, Tomas Peter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Molin, Karin Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler transporter och därmed förenlig verksamhet.