Bo Mårtensson Engelholm AB

Skåne län

Information

556711-5836 är organisationsnummer för företaget Bo Mårtensson Engelholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Mårtensson Engelholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Bo Mårtensson Engelholm AB finns i.

Bo Mårtensson Engelholm AB har varit registrerat sedan 2006-09-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Mårtensson Engelholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-28.

Bo Mårtensson Engelholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Mårtensson Engelholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bo Mårtensson Engelholm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2374800 eller genom brev på följande adress:
Ellenbergav. 13, 266 32, Munka-ljungby

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom personal och företagsledning. Handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Mårtensson Engelholm AB och det är Mårtensson, Bo Inge Jörgen som är född 1953 och har titeln VD, Mårtensson, Bo Inge Jörgen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Schånberg, Bo Edvin Carl Wilhelm som är född 1980 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,