DTK Greenhouse AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att planera samt utföra nybyggnation och reparation av växthus och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DTK Greenhouse AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är DTK Greenhouse AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2006-08-02 så skapades DTK Greenhouse AB och verksamheten är har F-skattsedel DTK Greenhouse AB har haft det sedan 2007-03-08.

DTK Greenhouse AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556708-0956 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är DTK Greenhouse AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med DTK Greenhouse AB så går det att nå dem via telefon på 070-5441777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom DTK Greenhouse AB är Koo, Ronny Dong-Tjou som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Tina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, .