Anders Brandts Entreprenad AB

Skåne län

Information

Anders Brandts Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Anders Brandts Entreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Brandts Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-31.

Anders Brandts Entreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-07-07. Men sedan 2006-08-31 så har Anders Brandts Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Orredalsv. 13, 262 92, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Brandts Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5701201.

Ängelholm arbetar för att företag som Anders Brandts Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Brandts Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva entreprenad inom last, schakt, grävning och transport samt uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Brandts Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Brandts Entreprenad AB och det är följande personer, Brandt, Mats Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Lars-Olof som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Brandts Entreprenad AB är 556707-5667.