J. Losell Projektledning AB

Skåne län

Information

J. Losell Projektledning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där J. Losell Projektledning AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. Losell Projektledning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket J. Losell Projektledning AB har haft sedan 2006-08-01. J. Losell Projektledning AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till J. Losell Projektledning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästg. 8, 262 41, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-18061.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är J. Losell Projektledning AB Privat, ej börsnoterat.

J. Losell Projektledning AB har idag 556705-1528 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J. Losell Projektledning AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva projektledning, byggledning och övrig konsultativ verksamhet inom byggbranschen samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I J. Losell Projektledning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Losell, Kent Jonnie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Losell, Maria Ulrika Evelina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .