Johanssons VVS Ängelholm AB

Skåne län

Information

556703-9796 är organisationsnummer för företaget Johanssons VVS Ängelholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johanssons VVS Ängelholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Johanssons VVS Ängelholm AB finns i.

Johanssons VVS Ängelholm AB har varit registrerat sedan 2006-05-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johanssons VVS Ängelholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Johanssons VVS Ängelholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johanssons VVS Ängelholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Johanssons VVS Ängelholm AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-88444 eller genom brev på följande adress:
Metallg. 17 B, 262 72, Ängelholm

Bolaget skall idka vvs-verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johanssons VVS Ängelholm AB och det är Johansson, Gert Åke Stefan som är född 1960 och har titeln VD, Johansson, Gert Åke Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Håkan Dennis som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekvall, Malin Therése Elenor som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Lilian Annika som är född 1959 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,