Ängelholms Stängsel AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva stängselarbete och områdesskydd samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ängelholms Stängsel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Ängelholms Stängsel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2006-04-04 så skapades Ängelholms Stängsel AB och företaget är har F-skattsedel Ängelholms Stängsel AB har haft det sedan 2006-05-04.

Ängelholms Stängsel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

556701-4179 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Ängelholms Stängsel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ängelholms Stängsel AB så går det att nå dem via telefon på 0431-12697 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ängelholms Stängsel AB är Andersson, Karl Ronny som är född 1968 och har titeln VD, Andersson, Karl Ronny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Asela, Jani Viktor som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östberg, Hans Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor.