Fordonstjänst i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Fordonstjänst i Helsingborg AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Fordonstjänst i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fordonstjänst i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-11.

Fordonstjänst i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-18. Men sedan 2006-05-11 så har Fordonstjänst i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Malmöv. 243, 262 92, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fordonstjänst i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-207320.

Ängelholm arbetar för att bolag som Fordonstjänst i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fordonstjänst i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva reparationer och handel med personbilar, motorcyklar, arbetsmaskiner, båtar och däck. Bolaget skall också bedriva uthyrning av arbetsmaskiner, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fordonstjänst i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fordonstjänst i Helsingborg AB och det är följande personer, Johansson, Johnny Andréas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bexell, Jim Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bexell, Tove Malin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fordonstjänst i Helsingborg AB är 556699-8802.