Plus95 Sports Software AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och försälja programvaru- tjänster och programvaror inom sport- och fritidsområdet samt dels äga och förvalta aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plus95 Sports Software AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Plus95 Sports Software AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2006-01-28 så skapades Plus95 Sports Software AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556697-5438 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Plus95 Sports Software AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Plus95 Sports Software AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plus95 Sports Software AB är Lundqvist, Hans Niclas Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Kent Ola Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Magnus Andreas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .