Ängelholms Art of covering AB

Skåne län

Information

556695-1264 är organisationsnummer för bolaget Ängelholms Art of covering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ängelholms Art of covering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Ängelholms Art of covering AB finns i.

Ängelholms Art of covering AB har varit registrerat sedan 2005-12-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ängelholms Art of covering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

Ängelholms Art of covering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ängelholms Art of covering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ängelholms Art of covering AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0427777 eller genom brev på följande adress:
Toarps Backav. 228, 266 92, Munka-ljungby

Bolaget skall bedriva ytbehandlingar, bygg och anläggningsverksamhet, produktutveckling av härdplaster och utveckling av härdplastsystem, försäljning av härdplastprodukter och härdplastsystem, utbildning och konsultverksamhet inom nämnda områden samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ängelholms Art of covering AB och det är Lehtinen, Jari Mikko som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehtinen, Jukka Tapani som är född 1955 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,