Jungfrusunds Fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva varvs- och charterverksamhet till lands och sjöss samt förvaltning och uthyrning av egendom och fastigheter. Renovering och byggnation av båtar och hus i Sverige och utomlands samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jungfrusunds Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Jungfrusunds Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2005-11-21 så skapades Jungfrusunds Fastigheter AB och bolaget är har F-skattsedel Jungfrusunds Fastigheter AB har haft det sedan 2006-03-09.

Jungfrusunds Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556690-7803 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Jungfrusunds Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jungfrusunds Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 08-56031335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jungfrusunds Fastigheter AB är Aspegren, Karl Anders Göran som är född 1960 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .