Backahill Utveckling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Backahill Utveckling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Backahill Utveckling AB är ett av dem. Statusen för Backahill Utveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Backahill Utveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Backahill Utveckling AB ska trivas.

Backahill Utveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, förvalta andelar i utvecklingsföretag och utvecklingsprojekt samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Backahill Utveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Backahill Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Backahill Utveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Backahill Utveckling AB är Paulsson, Erik Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nelson, Anders Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärdh, Rolf Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Backahill Utveckling AB har 556688-6791 som sitt organisationsnummer.