Dzent AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Dzent AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dzent AB är ett av dem. Statusen för Dzent AB är att Bolaget är aktivt.

Dzent AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Dzent AB ska trivas.

Dzent AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara reklambyrå- verksamhet, konsultverksamhet inom marknadsföring, layout och design samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dzent AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Dzent AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Dzent AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3371181.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Per Magnus Daniel.

De som är på något sätt har med Dzent AB är Johansson, Per Magnus Daniel som är född 1978 och har titeln VD, Johansson, Per Magnus Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Erland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Malin Helena Elisabet som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Dzent AB har 556685-9368 som sitt organisationsnummer.