Axillion AB

Skåne län

Information

Axillion AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Axillion AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Axillion AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-08.

Axillion AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-07-11. Men sedan 2005-09-08 så har Axillion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skelderhusv. 123, 266 94, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axillion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-431150.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Axillion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axillion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva uthyrning av maskiner samt import, export och försäljning av trädgårdsutrustning, marksten, elektronik, kläder, väskor, bälten, skor och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axillion AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axillion AB och det är följande personer, Lundh, Per Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Hans Ola Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Axillion AB är 556683-4809.