Astix AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av kontorsutrustning och kontorsmaterial, förvaltning av värdepapper och äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Astix AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Astix AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2005-05-25 så skapades Astix AB och verksamheten är har F-skattsedel Astix AB har haft det sedan 2007-06-07.

Astix AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-31

556681-1823 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Astix AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Astix AB så går det att nå dem via telefon på 0431-411033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Astix AB är Reuter, Kenneth Johan Micael som är född 1965 och har titeln VD, Gudmundsson, Johan Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Reuter, Kenneth Johan Micael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Nils Åke som är född 1962 och har titeln Revisor, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.