Human Vision AB

Skåne län

Information

Human Vision AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Human Vision AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Human Vision AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-12.

Human Vision AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-04-07. Men sedan 2005-05-12 så har Human Vision AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Danielslundsg. 50, 262 62, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Human Vision AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-19846.

Ängelholm arbetar för att bolag som Human Vision AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Human Vision AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är utbildnings- och konsultverksamhet inom organisation och arbetsmiljö. Kulturarrangemang, lek och äventyrsverksamhet, författarskap samt framtagning av utvecklingsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Human Vision AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Human Vision AB och det är följande personer, Relke, Sten Eric som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg Relke, Aina Gullan Vivianne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Human Vision AB är 556679-0217.