AB NYTT TAK i Vejbystrand

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsarbete, reparationsarbeten av fastigheter, plattsättning och inredning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB NYTT TAK i Vejbystrand vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är AB NYTT TAK i Vejbystrand ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2005-03-22 så skapades AB NYTT TAK i Vejbystrand och företaget är har F-skattsedel AB NYTT TAK i Vejbystrand har haft det sedan 2005-05-19.

AB NYTT TAK i Vejbystrand är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-03

556678-4897 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är AB NYTT TAK i Vejbystrand Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB NYTT TAK i Vejbystrand så går det att nå dem via telefon på 070-7778076 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB NYTT TAK i Vejbystrand är Harboe Olsen, Flemming som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Annika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .