Stealinn Products AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med idrottsmaterial, äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stealinn Products AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Stealinn Products AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2004-11-10 så skapades Stealinn Products AB och verksamheten är har F-skattsedel Stealinn Products AB har haft det sedan 2004-12-09.

Stealinn Products AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-09

556670-3285 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Stealinn Products AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stealinn Products AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stealinn Products AB är Andersson, Gustaf Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Marita som är född 1970 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .