Hjortseryd Natur AB

Skåne län

Information

556670-2378 är organisationsnummer för företaget Hjortseryd Natur AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjortseryd Natur AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Hjortseryd Natur AB finns i.

Hjortseryd Natur AB har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjortseryd Natur AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

Hjortseryd Natur AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjortseryd Natur AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hjortseryd Natur AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-418106 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom bedriva skogsbruk, lantbruk, jaktuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjortseryd Natur AB och det är Miörner, Sven Göran Oscar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lindgren, Bengt Joel Kenneth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Charlotte Alexandra som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,