Vatnaland Vård AB

Skåne län

Information

556668-5581 är organisationsnummer för verksamheten Vatnaland Vård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vatnaland Vård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Vatnaland Vård AB finns i.

Vatnaland Vård AB har varit registrerat sedan 2004-10-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vatnaland Vård AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vatnaland Vård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vatnaland Vård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vatnaland Vård AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Errarpsv. 3, 262 62, Ängelholm

Bolaget skall bedriva läkarpraktik i hälso- sjukvård, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vatnaland Vård AB och det är Vatnaland, Gunilla Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Anna Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,