Backahill Bostäder AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Backahill Bostäder AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Backahill Bostäder AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2004-07-21 så skapades Backahill Bostäder AB och företaget är har F-skattsedel Backahill Bostäder AB har haft det sedan 2008-01-11.

Backahill Bostäder AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556664-2376 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Backahill Bostäder AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Backahill Bostäder AB så går det att nå dem via telefon på 0431-417779 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Backahill Bostäder AB är Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln VD, Paulsson, Erik Svante som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svärdh, Rolf Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.