Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB

Skåne län

Information

Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-31.

Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-17. Men sedan 2005-03-31 så har Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Havreg. 25, 262 53, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva mögel-och fuktsanering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB och det är följande personer, Karlsson, Lars Roger som är född 1967 och har titeln VD, Karlsson, Lars Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Ann-Charlotte Carina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bygg & Fukt Lars Karlsson i Ängelholm AB är 556660-1679.