VårdPartner Skåne AB

Skåne län

Information

VårdPartner Skåne AB är ett företag som finns i Ängelholm. I VårdPartner Skåne AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydmarker, Sven Börje som är född 1950 och har titeln VD, Rydmarker, Sven Börje som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Havdrup, Torsten Uno som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med VårdPartner Skåne AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VårdPartner Skåne AB på telefon .

Bolaget skall bedriva sjukvård och hälsovård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är VårdPartner Skåne AB av bolagstypen Aktiebolag.

VårdPartner Skåne AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VårdPartner Skåne AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och VårdPartner Skåne AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VårdPartner Skåne AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

VårdPartner Skåne AB har 556659-5657 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.