Åkab Process AB

Skåne län

Information

Åkab Process AB är ett företag som finns i Ängelholm. I Åkab Process AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsén, Hjördis Margret som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bo Sonny Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åkab Process AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åkab Process AB på telefon 0431-430635.

Bolaget skall bedriva projektering, projektledning, montageledning och montage av livsmedelsanläggningar, blästrings- och lackeringsarbeten, svetsning och bearbetning av rostfritt material, uthyrning av lokal och uppställningsplatser, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkab Process AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åkab Process AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åkab Process AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och Åkab Process AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkab Process AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsén, Hjördis Margret

Åkab Process AB har 556655-3185 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.