Raxso Konsult AB

Skåne län

Information

Raxso Konsult AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Raxso Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Raxso Konsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-04-01.

Raxso Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-01-23. Men sedan 2004-04-01 så har Raxso Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fabriksg. 7, 266 32, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Raxso Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58579633.

Ängelholm arbetar för att bolag som Raxso Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Raxso Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsutveckling, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Raxso Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Raxso Konsult AB och det är följande personer, Nilsson, Bengt Folke Magnus som är född 1960 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Folke Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Axel August som är född 1984 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Raxso Konsult AB är 556654-3020.