Depåservice i Helsingborg AB

Skåne län

Information

556653-7774 är organisationsnummer för verksamheten Depåservice i Helsingborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Depåservice i Helsingborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Depåservice i Helsingborg AB finns i.

Depåservice i Helsingborg AB har varit registrerat sedan 2004-01-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Depåservice i Helsingborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-19.

Depåservice i Helsingborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Depåservice i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Depåservice i Helsingborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-412023 eller genom brev på följande adress:
Metallg. 7, 262 72, Ängelholm

Bolaget ska bedriva verksamhet som säkerhets- och ledningsvakt vid lossning-, lastning av petroleumprodukter samt kemikalier.

Det finns olika personer som har en koppling med Depåservice i Helsingborg AB och det är Thörncrantz, Jan Gerhard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörncrantz, Hans Mikael som är född 1987 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,