Hjärnarps Dekor & Design AB

Skåne län

Information

Hjärnarps Dekor & Design AB är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Hjärnarps Dekor & Design AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hjärnarps Dekor & Design AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-30.

Hjärnarps Dekor & Design AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-10-04. Men sedan 2003-10-30 så har Hjärnarps Dekor & Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Valhall Park, 262 74, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjärnarps Dekor & Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-454070.

Ängelholm arbetar för att företag som Hjärnarps Dekor & Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hjärnarps Dekor & Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva produktion av dekor, design och skyltar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hjärnarps Dekor & Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjärnarps Dekor & Design AB och det är följande personer, Granlund, Erik Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Lisbeth Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hjärnarps Dekor & Design AB är 556649-5510.