L & L Lokal AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av industri och handelslokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L & L Lokal AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är L & L Lokal AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2003-09-02 så skapades L & L Lokal AB och företaget är har F-skattsedel L & L Lokal AB har haft det sedan 2003-11-20.

L & L Lokal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-20

556648-3540 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är L & L Lokal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med L & L Lokal AB så går det att nå dem via telefon på 073-0788240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Larsson, Gustav John Ingmar -Larsson, Ingvar Harald Linde

Följande personer är på något sätt aktiva inom L & L Lokal AB är Larsson, Gustav John Ingmar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Else-Britt som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gertrud Anita som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingvar Harald Linde som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.