Starby Veterinärklinik AB

Skåne län

Information

556646-2312 är organisationsnummer för företaget Starby Veterinärklinik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Starby Veterinärklinik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Starby Veterinärklinik AB finns i.

Starby Veterinärklinik AB har varit registrerat sedan 2003-07-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Starby Veterinärklinik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

Starby Veterinärklinik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Starby Veterinärklinik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Starby Veterinärklinik AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Starby Ängars v. 137, 262 95, Ängelholm

Bolaget skall bedriva veterinärklinik och därmed förenlig verksamhet samt idka kapital- och fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Starby Veterinärklinik AB och det är Johansson, Nils Gustaf Anders som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Eva Nicolle Elise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,