Nordisk Specialhåltagning AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Nordisk Specialhåltagning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Nordisk Specialhåltagning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Nordisk Specialhåltagning AB är momsregistrerat sedan2003-08-28 och har organisationsnummer 556646-1124.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0431-410570 alternativt besöka eller skicka post till Nordisk Specialhåltagning AB på följande adress Valhall Park Byggnad 175, 262 74, Ängelholm.

Nordisk Specialhåltagning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-28.

I Nordisk Specialhåltagning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lenander, Annika Mariette som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva håltagning inom byggindustrin, även byggservice, markarbeten, smidesarbeten och försäljning av egna produkter för byggnads- och håltagningsindustrin och därmed förenlig verksamhet.