Huruvida AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Huruvida AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Huruvida AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Huruvida AB är momsregistrerat sedan2003-09-04 och har organisationsnummer 556644-8220.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8794538 alternativt besöka eller skicka post till Huruvida AB på följande adress Luntertunv. 5, 262 63, Ängelholm.

Huruvida AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-04.

I Huruvida AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundgren, Kristina Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall försälja konsulttjänster inom finansiell och ekonomisk sektor, äga, förvalta samt idka handel med aktier, värdepapper, ägarandelar i aktiebolag och handelsbolag, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.