VPA-Consulting Ängelholm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och VPA-Consulting Ängelholm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och VPA-Consulting Ängelholm AB är ett av dem. Statusen för VPA-Consulting Ängelholm AB är att Bolaget är aktivt.

VPA-Consulting Ängelholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som VPA-Consulting Ängelholm AB ska trivas.

VPA-Consulting Ängelholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området chefsurval och ledarutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VPA-Consulting Ängelholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är VPA-Consulting Ängelholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med VPA-Consulting Ängelholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-127160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med VPA-Consulting Ängelholm AB är Svensson, Mats Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Chanette Belinda som är född 1980 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

VPA-Consulting Ängelholm AB har 556644-1571 som sitt organisationsnummer.