Lishar AB

Skåne län

Information

Lishar AB är ett företag som finns i Ängelholm. I Lishar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lina Johanna som är född 1983 och har titeln VD, Olsson, Lina Johanna som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Sarah Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln Suppleant, Månsson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lishar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lishar AB på telefon 0431-22020.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet, dels inom det ekonomiska området och dels inom organisationsutveckling. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lishar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lishar AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lishar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-11 och Lishar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lishar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Lishar AB har 556640-5659 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.