Rehn Bygger Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rehn Bygger Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Rehn Bygger Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2003-01-08 så skapades Rehn Bygger Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rehn Bygger Aktiebolag har haft det sedan 2003-04-24.

Rehn Bygger Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-24

556638-6453 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Rehn Bygger Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rehn Bygger Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-24120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rehn Bygger Aktiebolag är Sturk, Hans-Freddy Gottfrid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturk, Thyra Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .