HURRA x 3 AB

Skåne län

Information

HURRA x 3 AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där HURRA x 3 AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HURRA x 3 AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. HURRA x 3 AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till HURRA x 3 AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 023-792300.

Ängelholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är HURRA x 3 AB Privat, ej börsnoterat.

HURRA x 3 AB har idag 556638-2817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael är den som för stunden ansvarar för HURRA x 3 AB

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, kaféverksamhet, läkarverksamhet och konsultverksamhet inom personal ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I HURRA x 3 AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .