Installationsteknik i Ängelholm AB

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter Installationsteknik i Ängelholm AB. Det finns flera företag som liknar Installationsteknik i Ängelholm AB i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Installationsteknik i Ängelholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-01-18 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-12-09 så har Installationsteknik i Ängelholm AB varit registrerat och sedan 2003-01-18 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Installationsteknik i Ängelholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Installationsteknik i Ängelholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nybrov. 6, 262 63, Ängelholm. Vi ni istället prata med Installationsteknik i Ängelholm AB så kan ni göra det på 0431-18105.

Bolaget skall bedriva installations- och reparationsarbeten inom VVS-området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Göran Anthony som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Olof Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Installationsteknik i Ängelholm AB har 556637-3907 som sitt organisationsnummer.