Marco Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och marknadsföring av materialhanteringssystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marco Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Marco Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2002-12-03 så skapades Marco Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Marco Aktiebolag har haft det sedan 2003-01-23.

Marco Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-23

556635-3107 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Marco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Marco Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-449300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holmgren, Rolf Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marco Aktiebolag är Petersson, Per-Åke Stefan som är född 1965 och har titeln VD, Petersson, Per-Åke Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Rolf Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekdahl, Lennart Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Bengt Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln RevisorEkenberg, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .