Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-12 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-11-27 så har Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB varit registrerat och sedan 2008-04-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sjöstigen 5, 262 63, Ängelholm. Vi ni istället prata med Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB så kan ni göra det på 0431-17293.

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, klinisk prövning, medicinforskning, föreläsningar- och publikationsverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kulneff Herlin, Agneta Elisabeth A som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Herlin, Per Martin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kulneff-Herlin Medicinkonsult AB har 556635-0335 som sitt organisationsnummer.